Energiecoach

Energiecoach voor huurders van Veenvesters

Het is vooral goed voor uw portemonnee, als uw energierekening zo laag mogelijk is. Maar u zult ongetwijfeld wel een beetje comfortabel willen wonen! Vraagt u zich – net als vele anderen – af, wat u kunt doen om toch minder gas, stroom en water te gebruiken? En bent u huurder bij Veenvesters? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze Energiecoaches.

Lees hier onze folder in diverse talen:

Geld besparen met Energiecoach                  Save money ask for an energy coach

Enerji Koçu                                                 Arabisch Energiecoach

Gesprek aanvragen

U vindt op deze website in het Nederlands, Engels, Turks, Pools, Arabisch en Bulgaars ook interessante tips om geld te besparen.

Dee Energiecoaches zijn vrijwilligers en meestal – net als u – huurder bij Veenvesters. Zij komen op afspraak bij u langs en kunnen u tips geven om energie te besparen. Dat kan zijn door kleine maatregelen te nemen zoals het aanbrengen van radiatorfolie of door u te informeren wat de grootste energieslurpers bij u thuis zijn.

De Energiecoach is NIET uw aanspreekpunt als het gaat om bouwkundige voorzieningen, zoals dubbelglas, spouwmuur-, dak- of vloerisolatie. Daarvoor moet u bij Veenvesters zijn.

De Energiecoach is WEL degene die u tijdens een goed adviesgesprek tips kan geven wat u zelf kunt doen om energie te besparen. Dus laat u ook inspireren! Vaak levert het veranderen van uw gewoontes namelijk al geld op: de verwarming overdag op 18 of 19 graden zetten bijvoorbeeld en zorgen dat u dikke sokken en/of pantoffels draagt, zodat u warme voeten heeft.

Het gesprek kost u niets – en het levert u zelfs iets op. De Energiecoach komt niet met lege handen namelijk en helpt u graag een eindje op weg met wat producten om energie te besparen.

Afspraak maken

Energiecoach worden?
Wilt u zelf opgeleid worden tot Energiecoach? We kunnen extra mensen goed gebruiken! Mail naar secretaris@hvvv.nl voor meer informatie!