ALV 3 november 2021

NieuwsALV 3 november 2021

Op woensdag 3 november organiseert Huurdersvereniging Patrimonium Veenendaal haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) in gebouw De Regenboog, Grote Pekken 11. We stellen het enorm op prijs om u te mogen begroeten. Het is een belangrijke bijeenkomst waarbij de leden bepalen welke richting wij als belangenbehartiger op gaan. Vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar en de vergadering begint om 19.30 uur.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze avond leggen we uit wat we hebben gedaan in 2020 en wat de plannen zijn voor de toekomst. Ook leggen we verantwoording af op financieel gebied en kijken we samen met u naar wat er het aankomend jaar staat te gebeuren. De fusie is in onze plannen een belangrijk onderdeel.

Terugkoppeling van de enquête
Tijdens de ALV krijgt u een terugkoppeling van de resultaten die we in de enquête hebben opgehaald.
Dan hoort u meteen wat de mening is van de andere huurders en waar wij vooral sterk op in moeten zetten tijdens het fusieproces.  Uw mening is dus van groot belang. Deze telt bij ons écht!

Fijn wonen in en rondom uw woning
Na het officiële gedeelte dat een klein uurtje duurt neemt onze gast, Professor Dr. Joop Schaminée u mee in wat u zelf kunt doen aan een gezonde woonomgeving in en rondom uw huis, klimaatontwikkelingen en duurzaam wonen.

Aanmelden en info
Voor meer informatie, klik voor 31 oktober op deze knop. Op de aanmeldpagina vindt u de agenda, vergaderstukken en de locatie.

Online meekijken
Bent u niet in de mogelijkheid om de vergadering in De Regenboog bij te wonen maar wilt u wel (thuis) meekijken?
Meld u dan toch aan! We sturen leden die zich hiervoor aanmelden een gratis link om thuis, via computer, tablet of smartphone toch mee te kunnen kijken. Een mooie service voor iedereen die niet aanwezig kan zijn.
Graag tot 3 november!

Deel dit bericht