Doe 25 september mee aan Burendag

NieuwsDoe 25 september mee aan Burendag

Goed contact met je buren maakt je buurt leuker, socialer en veiliger. En om juist ook in coronatijd elkaar op  een gezellige manier te ontmoeten, wordt in het hele land op 25 september Burendag georganiseerd. Doe je ook mee? Bedenk een leuke activiteit zoals tuinieren, koffie drinken, spelletjes spelen, afval prikken, barbecueën of…. vul maar in! En als je jouw activiteit vóór 1 september aanmeldt op Burendag.nl, dan ontvang je een leuk Burendagpakket. Ook een financiële bijdrage is mogelijk, maar daarvoor geldt op=op en sowieso moet de aanvraag voor 15 augustus binnen zijn. Veel activiteiten hoeven echter niet veel of zelfs niets te kosten, dus ga vooral met een paar buren bij elkaar zitten en bedenk iets leuks waar iedereen bij kan zijn. Hou uiteraard rekening met de coronaregels!

Ga naar de website Burendag.nl voor alle informatie, voorbeelden en ook draaiboeken die je helpen bij het organiseren. Kijk op de website vooral ook bij ‘Veelgestelde vragen’.

De WoonAdviesGroep (WAG) Prettig en Veilig wonen van de HVPV beveelt Burendag van harte aan! Mocht je na het bekijken van de website Burendedag.nl toch nog vragen hebben, dan kan je terecht bij Joëlle Brouwer via joelle@renger.info.

Deel dit bericht