NieuwsDuurzame prijswinnaars

Tientallen mensen vulden tijdens de Duurzaamheidsmarkt op 4 november het quizformulier in van de HVVV. Uit alle inzendingen zijn in totaal 20 prijswinnaars getrokken en verreweg de meesten waren voor de prijsuitreiking op 18 november aanwezig in het Trefpunt #duurzaam in de Passage. Hier kan iedereen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 en 16 uur terecht voor adviezen over verduurzamen en energie besparen. Ook heeft Veenendaal4Fair een deel van de winkel gevuld met prachtige handgemaakte – en dus unieke – artikelen zoals tassen, theedoeken, kussens en nog veel meer. En alles is gemaakt van materialen, die anders weggegooid zouden worden.

De prijzen
Naast twee aanmoedigingsprijzen (een tasje met milieuvriendelijke producten) was er voor tien deelnemers aan de quiz een Twinkeling. Dat is de Veenendaalse cadeaubon ter waarde van € 10 die te besteden is bij een breed aanbod aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden.

Voor vijf gelukkigen lag er een pakketje met 2 Twinkelingen klaar en twee winnaars kregen ieder 5 Twinkelingen. Met de Hoofdprijs – 10 Twinkelingen ter waarde van in totaal € 100 – maakten we mevrouw Huizinga blij, die alle antwoorden op de quizvragen goed had beantwoord.

Het deelnemen aan de Duurzaamheidsmarkt van gemeente Veenendaal is een actie van de WoonAdviesGroep (WAG) Duurzaam wonen van de HVVV. Het doel is mensen te helpen met verduurzamen en energie besparen en vooral ook te wijzen op de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met een Energiecoach, die graag thuis bij u als huurder bij Veenvesters langs komt.

Deel dit bericht