Energiecoaches gezocht

NieuwsEnergiecoaches gezocht

Wilt u medehuurders helpen?
Om zoveel mogelijk huurders te helpen met hun energiebesparing zoekt de HVPV mensen die opgeleid willen worden tot Energiecoach. Daarbij gaat het niet zozeer om de techniek, maar vooral om het op een prettige manier verstrekken van informatie. Huurders hoeven bijvoorbeeld niet te weten hoe een warmtepomp werkt, maar wel hoe ze zelf invloed hebben op hun energieverbruik. Dat is vaak een kwestie van nieuwe gewoontes aanleren die besparing opleveren, zonder in te leveren op comfort.

Goodiebag
Lijkt het u leuk om medehuurders hierbij te helpen? Kom dan 9 oktober naar de HVPV-kraam in het gemeentehuis. Wie een afspraak maakt voor meer informatie over het werk van de Energiecoach, krijgt een goodiebag cadeau met energiebesparende artikelen. De Duurzaamheidsmarkt is geopend van 11 tot 15 uur en de toegang is gratis.

Wilt u sowieso meer weten over het werk van de Energiecoach? Neem dan contact op met het secretariaat en mail naar secretaris@hvpv.info of bel 06-40572673.. Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek om u van alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Deel dit bericht