NieuwsLid worden

De HVVV zet zich al jaren in voor het behartigen van uw belangen als huurder en het verbeteren van de kwaliteit van uw woningen en woonomgeving. Als u lid wordt van onze vereniging dan staan wij sterker in onderhandelingen met de gemeente en Veenvesters, de woningcorporatie die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van uw huurwoning.
Door gezamenlijk op te treden en uw stem te laten horen, kunnen we een goede gesprekspartner zijn en invloed uitoefenen op het beleid dat direct van invloed is op u als huurders.

Met uw lidmaatschap van de HVVV draagt u bij aan het vergroten van onze invloed en het versterken van onze positie. De jaarlijkse contributie van slechts € 6 helpt ons om acties en initiatieven te ontplooien die gericht zijn op het verbeteren van uw huurdersrechten en het waarborgen van een goede woonkwaliteit.
Denk hierbij aan het organiseren van een Algemene Leden Vergadering, het verstrekken van advies en ondersteuning bij huurgeschillen, informatieve bijeenkomsten en het vertegenwoordigen van huurders in overleg met Veenvesters en lokale autoriteiten.
Door lid te worden van de HVVV maakt u deel uit van een groter geheel!

U staat niet alleen in uw strijd voor betere woonomstandigheden, maar maakt deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde huurders die samenwerken om een betere leefomgeving te creëren. Samen kunnen we invloed uitoefenen, onze stem laten horen en positieve verandering bewerkstelligen.

Als huurder van Veenvesters heeft u recht op een goede en veilige woonsituatie. Door lid te worden van
de HVVV geeft u uzelf de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de besluitvorming en om op te komen voor uw belangen en die van uw medehuurders.

Uw stem telt en met uw steun kunnen wij een verschil maken.

Dus word lid van de HVVV. Samen kunnen we een sterke positie opbouwen in Veenendaal en werken aan een betere toekomst voor alle huurders.

Aanmelding Lid

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Lid worden

Door het invullen van dit formulier wordt u lid van de Huurdersvereniging Veenvesters. De incasso zal jaarlijks plaatsvinden in juni. U blijft lid tot wederopzegging. Uw lidmaatschap kunt u jaarlijks opzeggen door een mail te sturen naar secretaris@hvvv.nl.
Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Voorwaarden en akkoord(Vereist)
https://www.hvvv.nl/privacy-en-cookies/
Akkoord jaarlijkse incasso(Vereist)

 

Deel dit bericht