NieuwsWe komen naar u toe!

Op zaterdag 26 augustus stonden de leden van de WoonAdviesGroep (WAG) Duurzaam wonen op de markt. Bij hun kraam vertelden zij passerende huurders van Veenvesters over energiebesparing en dan met name over een mogelijk bezoek aan huis door een Energiecoach. Tijdens zo’n gratis adviesgesprek vertelt de Energiecoach welke maatregelen u zelf kunt treffen om uw energieverbruik zo laag mogelijk te krijgen. Het gaat dan overigens niet over bouwkundige voorzieningen, zoals dubbel glas of zonnepanelen, want dat zijn projecten die door Veenvesters worden bedacht en uitgevoerd. Diverse huurders van Veenvesters tekenden in voor een adviesgesprek en daarvoor kregen zij direct al een aantal energiebesparende producten mee.

We deelden de marktkraam met het Trefpunt #duurzaam van de gemeente, waar woningeigenaren terecht kunnen voor meer informatie over het verduurzamen en isoleren van de eigen woning, bijvoorbeeld met warmtepompen en spouwmuurisolatie. Zij kunnen dan een beroep doen op een Energie-ambassadeur, die bij hun thuis op bezoek komt.

Iedereen die interesse had in het besparen van energie kreeg een lekker stuk fruit mee, dat gratis ter beschikking is gesteld door Fruitbewust.

Ook op zaterdag 2 september staan de mensen van de HVVV en van Trefpunt #duurzaam weer op de markt. Zien we u daar? U kunt ook nu direct een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek door een Energiecoach via deze link.

Deel dit bericht