NieuwsWin 8 oktober mooie prijzen

Energie besparen?

Wilt u weten wat u kunt doen om energie te besparen? Nu de prijzen voor gas en elektra de pan uit vliegen, helpen we u graag met tips en voorbeelden hoe u energie kunt besparen.

Kom op zaterdag 8 oktober naar de hal van het gemeentehuis, waar wij aanwezig zijn met een stand. Daar kunt u bijvoorbeeld kosteloos een gesprek aanvragen met een Energiecoach, die bij u thuis komt voor een adviesgesprek over wat u in uw situatie kunt doen. De Energiecoach brengt ook altijd wat producten mee om direct energie mee te besparen.

Win mooie prijzen
Iedere bezoeker aan de Duurzaamheidsmarkt kan bij ons meedoen aan een korte quiz, die u direct een ledlamp kan opleveren. Aan het eind van de dag, om 16.00 uur, verloten wij onder alle ingeleverde quizformulieren een aantal mooie prijzen:

  • Vijf winnaars ontvangen ieder vijf Twinkelingen met een totale waarde van € 50. De Twinkeling is de Veenendaalse cadeaubon met een waarde van € 10 per stuk.
  • En de Hoofdprijs is een pakket van maar liefst 25 Twinkelingen, met een totale waarde van € 250!

De Twinkeling kan bij heel veel winkels en horecagelegenheden in het centrum besteed worden, zoals u hier kunt zien. Alle reden dus om zaterdag 8 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur naar het gemeentehuis te komen!

Om een prijs te winnen is het niet verplicht bij de trekking aanwezig te zijn. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deel dit bericht