Nieuws€ 50 vergoeding voor een regenton!

Bent u huurder bij Veenvesters en wilt u ook een regenton in uw tuin, dan kunt u meedoen met de Actie Regenton! Deze bestaat uit twee delen:

  1. Gemeente Veenendaal stimuleert de aanschaf van een regenton door deze gratis te laten installeren. En u krijgt via deze actie ook een gratis vulautomaat bij uw regenton. Er zijn wel een paar voorwaarden! Zo moet u de regenton IN DE WINKEL (niet online!) kopen in Veenendaal bij Gamma, Praxis, Karwei, Welkoop of bij Tuincentrum De Wildernis en de kassabon goed bewaren. De vulautomaat moet passen op uw regenpijp en u moet zorgen voor een kraantje en een voet. Klik HIER en daarna op Regentonactie 2023 voor de voorwaarden en ook hoe u de installatie kunt aanvragen.
  2. Op initiatief van de HVVV verstrekt Veenvesters een vergoeding van maximaal € 50 voor de aanschaf van uw regenton. Stel dat u een regenton koopt die € 45 kost, dan ontvangt u € 45. Is de regenton duurder dan € 50, dan ontvangt u € 50 en blijft de rest van de kosten voor uw rekening.

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding van Veenvesters, hoeft u niet per sé mee te doen met de Actie Regenton van gemeente Veenendaal. U mag overal een regenton kopen, zolang u maar de kassabon kunt tonen. U dient dan wel zelf een vulautomaat erbij te kopen en u moet zelf de regenton (laten) aansluiten. Zodra de regenton is aangesloten, maakt u hier een foto van. Via deze link vindt u alle voorwaarden en kunt u de vergoeding van maximaal € 50 aanvragen.

De voordelen van een regenton in uw tuin vindt u hier.

Deel dit bericht