NieuwsDuurzame informatiemarkt goed bezocht

Ruim 70 huurders van Veenvesters bezochten op 12 oktober de Informatiemarkt die georganiseerd werd door de HVVV. In zes korte presentaties van maximaal 5 minuten kwamen diverse onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing aan de orde, te weten:

  • gratis energieadvies aan huis door een Energiecoach van de HVVV,
  • het Budgetboekje van Veenvesters,
  • het als buren samen delen van gereedschap via Geleend Goed van Veenendaal4Fair,
  • het laten repareren van allerlei (elektrische) artikelen – maar ook kleding – door het Repair Café Veenendaal,
  • de Duurzaamheidsmarkt die gemeente Veenendaal op 4 november organiseert in het gemeentehuis en
  • de Actie Regenton. Met deze actie van de gemeente kunnen ook huurders meedoen én daar bovenop nog max. € 50 subsidie krijgen vanuit Veenvesters. U vindt hier meer informatie over de Actie Regenton.

Na de presentaties konden de bezoekers bij de diverse statafels meer informatie halen. Intussen werd er gezorgd voor een hapje en een drankje. Uiteindelijk gingen alle bezoekers naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Actie: een fleece deken voor een gratis adviesgesprek
Iedereen die een afspraak maakte voor een bezoek van de Energiecoach voor een gratis adviesgesprek kreeg tevens een mooie fleece deken cadeau.  De actie met de fleece dekens loopt nog even door: in ieder geval tot en met 4 november als de HVVV meedoet aan de Duurzaamheidsmarkt in het gemeentehuis. Daar zijn straks ook weer leuke prijzen te winnen. Over al deze onderwerpen komt meer informatie op deze website.

Deel dit bericht